//
Estàs llegint...

Esdeveniments

Activitats per a l’inici del curs 2012-2013

Benvolguts:

Ens dirigim de nou a tota les realitats laïcals de la diòcesi, des de la Delegació d’Apostolat Seglar del bisbat de Terrassa, per actualitzar dues propostes centrals de les que us varem informar a la carta que vareu rebre el mes d’Agost.

  1. El programa de les Jornades Transmet!, dels dies 12,13 i 14 d’Octubre, que ha estat actualitzat, i que com sabeu tractarà sobre “Cultura, Universitat i Nova Evangelització”. Són unes jornades obertes a tothom. Per la inscripció consulteu la web, o per més informació truqueu els divendres de 10 a 12h al telèfon: 937809888.
    Si necessiteu tríptics per a fer-ne difusió, només cal que ens ho digueu i us els farem arribar. Com s’ us va dir , hi ha uns actes oberts sense necessitat d’inscripció. Una novetat és que l’acte d’inauguració també serà obert. Els altres aspectes consulteu el tríptic. Com a novetat també us fem arribar un cartell divulgatiu.
  2. La 9ena Setmana de cinema espiritual. Us adjuntem també la programació definitiva. Us demanem que tots aquells que esteu vinculats a pastoral escolar en feu difusió; en aquest cas s’ha de fer inscripció també a la mateixa adreça. Però recordeu que hi ha 4 sessions obertes de nit, pel públic en general: la de inauguració que forma part dels actes de les Jornades Transmet! a Sant Cugat i les 3 restants en horari de dilluns vespre a Terrassa.

Insistir en la importància de la divulgació de les Jornades Transmet! ja que és una nova proposta de la nostra diòcesi i, com a novetat és un repte. Estem segurs que pot ser una bona eina per una reflexió conjunta sobre la fe.

El Sr. Bisbe ens anima a tots a participar-hi , amb les següent paraules:

El Sant Pare Benet XVI convida a tota l’Església a endinsar-se en la Nova Evangelització com a missió a la qual cal dedicar-hi tots els esforços en aquestes properes generacions. Precisament a aquest tema hi dedica el Sínode per als Bisbes que tindrà lloc aquesta propera tardor a Roma.
La diòcesi de Terrassa, acollint aquesta invitació, inicia un nou espai de reflexió anomenat “Transmet”. Es tracta d’unes jornades obertes a tots els cristians per tal d’aprofundir en les implicacions que la Nova Evangelització té en els diferents àmbits de la pastoral.
En aquesta primera edició es tractarà sobre “Cultura, Universitat i Nova Evangelització” i està organitzada des de les delegacions episcopals d’Apostolat Seglar i de Pastoral Universitària i Món de la Cultura.
Davant un món occidental secularitzat que cal evangelitzar de nou, ens cal reflexionar i aprofundir sobre la presència de l’Església en el món de la cultura, una cultura amarada d’arrels cristianes i que ha de portar a l’ésser humà al coneixement de la Veritat.
Us convido a participar-hi activament i a fer-ne difusió d’aquest programa.

Josep Àngel Saiz Meneses
Bisbe de Terrassa

Més informació de les Jornades
Cartell de les Jornades
Inscripció