//
Estàs llegint...

Esdeveniments

Dia d’Apostolat Seglar 2013 (diumenge 19 de maig)

Benvolguts,

S’apropa el gran moment de trobada de tots els membres i simpatitzants de qualsevol moviment / associació / realitat laïcal: el Dia d’Apostolat Seglar, Pentecosta, responent a la crida el nostre Bisbe.

Així el diumenge 19 de maig de 2013 a la catedral de Terrassa. Us proposem gaudir de la saviesa de l’Excm. i Rvdm. Mons. Elías Yanes Álvarez, Arquebisbe emèrit de Saragossa que des de 1972 a la Conferencia Episcopal Española ha estat membre de la Comisión Episcopal de Apostolado Seglar. Des de l’any 2000 dirigeix i coordina l’equip de redacció del “Itinerario de formación cristiana para adultos” que ofereix l’esmentada Comissió.

El lema (a nivell de la CEE) és: Testimonis de la fe en el món: “He cregut i per això he parlat” (2Co 4,13). Horari:

  • 17h – Acollida a la Sala Capitular i 17.15h Informacions Delegació
  • 17.30h – Presentació “Itinerario de Formación cristiana para adultos” (es podrà adquirir el volum V sobre el Credo, amb motiu de l’any de la Fe. Són dos llibres a 15€ cadascun.).
  • 18h – Conferència: “Espiritualitat laïcal i apostolat seglar”. A càrrec de Mons. Elías Yanes
  • 20h – Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe de Terrassa a la Catedral.

El nostre desig, és la presència de membres de totes les realitats diocesanes, així com dels seus responsables. Ha de ser un dia de família! Pel bon funcionament d’aquesta trobada, us demanem que envieu un e-mail a aquesta adreça amb els participants aproximats del vostre grup o realitat. Per les famílies amb nens, hem pensat que per tal que pugueu gaudir de la Conferència, hi haurà un servei de guarderia de 17 a 19:30h.

Per la celebració hi haurà llocs reservats pels responsables (presidents… o aquells qui deleguin en representació dels moviments i/o realitats). Per un bon ordre, en assistir a la conferència, el representant haurà d’omplir un targetó amb el nom de la realitat laïcal, i la identificació de la persona. És important, ja que al final de la celebració es nomenarà a totes les realitats.

Des de secretaria agrair la resposta que s’està tenint per anar creant el directori de totes les realitats, ja portem un curs treballant-lo però encara ens falta per poder-lo acabar, així que seguim demanant que ens ajudeu a confeccionar-lo. Recordeu que si a la vostra comunitat existeix alguna mena d’associacionisme de laics o en sou responsables/ consiliaris o en teniu coneixement al vostre arxiprestat o realitat pastoral us demanem ens feu arribar la informació i/o ompliu el qüestionari que trobareu al nostre web, www.seglarterrassa.org o envieu un e-mail a seglarterrassa@gmail.com. Transmeteu aquesta petició a grups que conegueu…

Us adjuntem la carta convocatòria i el cartell per reenviar-la als vostres membres i militants.

Esperant saludar-vos personalment el dia 19 de Maig i en nom de l’equip:

Mn. Josep Monfort Mengod , Delegat d’Apostolat Seglar del Bisbat de Terrassa

A nivell pràctic i per fer-lo possible entre tots:

  • Un primer aspecte és el voluntariat, per un bon funcionament (guarderia, conferència i organització de la missa)
  • Un segon aspecte és la música de la celebració. Assaig previ a les 19:30 a la Catedral. Penjarem les partitures a la pàgina web.

En tots dos casos, tant per música i voluntariat se us demana que us inscriviu via e-mail.

Descàrregues

Cartell de la Jornada

Cants

Full de cants
Partitures cançons per guitarres i altres instruments