//
Estàs llegint...

Esdeveniments

Transmet! Novetat i actualitat de la Fe

La diòcesi de Terrassa proposa unes jornades anuals entorn a diferents àmbits de la nova evangelització: “Jornades TRANSMET: novetat i actualitat de la Fe”. Cada curs s’organitzaran amb una de les delegacions diocesanes que treballem conjuntament i si és possible amb alguna entitat d’Església que tingui relació amb l’àmbit proposat.

Les primeres jornades, Cultura, universitat i nova evangelització, es proposen mitjantçant la Delegació d’Apostolat Seglar amb la Delegació de Pastoral Universitària i Món de la Cultura.

Per plantejar-nos la nova evangelització volem pensar i analitzar primer la cultura actual amb contingut, sentit i esperança, i ajudar a viure una fe que esdevé cultura.

Les dates proposades no són casuals. Vol ser una proposta a l’inici de l’any convocat pel Sant Pare Benet XVI: “he decidit convocar un Any de la fe. Començarà l’11 d’octubre de 2012, en el cinquantè aniversari de l’obertura del concili Vaticà II, i acabarà en la solemnitat de Jesucrist, rei de l’univers, el 24 de novembre de 2013.En la data d’11 d’octubre de 2012 se celebraran també els vint anys de la publicació del Catecisme de l’Església catòlica promulgat pel meu predecessor, el beat papa Joan Pau II, amb la intenció de mostrar a tots els fidels la força i la bellesa de la fe” (Carta apostòlica Porta Fidei, 4).

La inscripció és oberta a tots aquells que durant tres dies vulguin reflexionar junts.

A més alguns actes són oberts a tots aquells que en vulguin gaudir.

Hem intentat proposar espais de reflexió, de gaudi de la cultura i de celebració de la fe.

Feu arribar a les vostres realitats d’Església aquesta convocatòria, demanant-vos que ja us reserveu aquests dates.

Més informació de les Jornades
Cartell de les Jornades
Inscripció